Over ons

Joy at work

Joy at work is een executive search of headhunters bureau van mensen, met mensen en voor mensen. Met beproefde technieken en procedures zorgen wij voor een snelle vacature invulling of advies. Toch, de basis voor onze succesvolle werkwijze wordt gelegd door onze intuïtie, inspiratie en ons enthousiasme. 

Een actieve benadering

Sinds onze oprichting hebben wij voor een actieve vorm van arbeidsmarkt bemiddeling gekozen..

Niet afhankelijk van de respons op een vacature publicatie kunnen wij ons volledig focussen op de beste match.

Een match waar aan zowel de harde als zachte functie vereisten wordt voldaan. Een bijdrage aan de persoonlijke werksatisfactie van de werknemer en de economische resultaten van onze klant.

Een Proactieve benadering

Dagelijkse actieve aanwezigheid op de arbeidsmarkt brengt ons soms in contact met echte “outliers”. Mensen met duidelijk bovengemiddelde capaciteiten of eigenschappen waarvan je weet dat ze heel waardevol voor een bepaald bedrijf of in een bepaalde functie kunnen zijn.

In zo’n geval kiezen wij voor een bewust proactieve aanpak. Anoniem, met toestemming van de kandidaat benaderen wij in dat geval (potentiele) klanten.
Bedrijven die ons kennen weten dat we dit nooit zonder reden zullen doen en nemen zo’n aanbeveling heel serieus.  

Maar er is meer..

Met u als opdrachtgever voor het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Met uw huidige medewerkers, die wij coachen, counselen of trainen. We hebben het over mensen.

Zakelijke belangen vormen slechts één kant van de zaak. Volgens Joy at work behoren oplossingen niet in de laatste plaats een menselijk karakter te hebben.

Dit houdt in dat wij op een eigen wijze met en voor u werken. Joy at work streeft een persoonlijke omgang na. Samen werkend aan de oplossing. Daarbij past geen ongevoeligheid of louter zakelijke doelgerichtheid. Daar past de vriendelijkheid van Joy at work. En zo willen we graag dat u ons leert kennen.