Accountmanager FMCG en Print

Nieuw

Functie omschrijving

Het bedrijf combineert jarenlange ervaring in de grafische sector met een gedegen kennis van moderne technieken met een missie en mogelijkheden vergaande innovatie.
Het aantal opdrachten voor speciale producten en oplossingen vanuit FMCG, Retail en Loyalty neemt steeds meer toe. Het is aan jou om deze groei verder vorm te geven, te versnellen en in de bedrijfsvoering in te betten.
We hopen dat je ervaring en een netwerk in de retail of FMCG-sector hebt zodat je de problemen en issues die daar spelen snel kunt omvormen in plannen die de klant werkelijk tot voordeel zijn.

Je kent de potentiele klanten door en door, hebt liefst internationale sales ervaring in een B2B setting. Je bent een self-starter, creatief en gericht op het behalen van resultaat. New Business is een onderdeel dat je ligt, je kunt nieuwe ideeën goed op potentiele klanten overbrengen.






en jij degene die gaat meewerken om onze ambitieuze groei verder in Europa te realiseren? Dan ben jij onze nieuwe sales gedreven new business developer!
Als strategisch sparringpartner voor o.a. category en/of productmanagement en marketeers, binnen de FMCG/Retail sector in Europa, ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de omzet van innovatieve grafische productconcepten. Je zoekt en vindt nieuwe klanten en inspireert deze met innovatieve promotionele print product-concepten in- en onpack. Met passie en gedrevenheid help je je relaties vooruit en ervaar je hun succes als dat van jou. Hierbij word je ondersteund door een team van interne specialisten op het gebied van creatie en techniek en een groot productieteam van professionele en toegewijde collega’s.
In deze uitdagende en afwisselende functie spelen enthousiasmeren, oplossingsgericht meedenken en overtuigingskracht een belangrijke rol. Als conceptdenker bereik je veel met je goede commerciële vaardigheden, helder analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden. Dat je innemend bent is prettig voor zowel je interne als externe contacten. Kortom, sales zit in je genen en realiseer jij steeds je targets. De spanning die daarbij kan komen kijken, noem jij geen werkdruk, maar juist een kick!
Herken je jezelf in onze omschrijving? Weet je dat ook nog te combineren met de kunst van het verbinden en de deal te closen, dan is het onderstaande voor jou een vanzelfsprekendheid.
Hbo werk- en denkniveau
3 jaar internationale verkoopervaring met Key Accounts
Succesvol met acquisitie
Een goed commercieel trackrecord en flitsend netwerk binnen FMCG en / of Retail
Uitstekende beheersing van MS Office
Uitstekend Nederland en Engels kunnen spreken en schrijven
Een pre: ervaring met category-, productmanagement of retailmarketing
Een pre: beheersing Franse en/of Duitse taal
Wil jij de markt uitdagen met innovatieve printoplossingen? Wij bieden jou hiervoor de kans! Binnen een fulltime baan (40 u/pw) werk je aan uitdagende projecten voor bijzondere opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Arbeidsvoorwaarden

Aantrekkelijk salaris

Publicatiedatum

22.01.2022

Meer details
Match criteria