Manager Maintenance

Functie omschrijving

De technische kennis beschreven in de bovengenoemde documenten is belangrijk maar doorslaggevend voor succes in de functie zijn een aantal persoonlijkheidskenmerken.
We zoeken naar een proactieve, sociaal ingestelde, zelfstandige, planmatig opperende manager. Die de nadruk kan leggen op de strategie implementatie, management en People-management skills.
De kandidaat heeft bewezen zich thuis te voelen binnen de streng gereguleerde omgeving van een farmaceutisch productiebedrijf. (Of gelijkwaardige omgeving)
Hij/zij moet maar in het (recente) verleden een duidelijke maintenance/reliability rol (liefst management) binnen zo’n omgeving hebben gehad.
Farmacie
Automotive/Luchtvaart
Biotechnologie
Offshore
Hij is in staat om met de aanwezige mensen en hulpmiddelen:
Planmatig en zelfstandig de Teva Maintenance & Engineering afdeling aan te sturen.
Delegeert de verschillende taken, heeft overzicht en
Stuurt op een constante verbetering van de groepsprestaties
Stuurt op een constante verbetering van de individuele prestaties.
Kent kracht en zwakte van z’n mensen, stuurt daarbij probeert hiaten aan te vullen.

Zijn instelling is gericht op management en preventie maar hij heeft genoeg (technische) kennis en gewicht om bij incidenten adequaat op te kunnen treden.

Functie eisen

Zijn instelling is gericht op management en preventie maar hij heeft genoeg (technische) kennis en gewicht om bij incidenten adequaat op te kunnen treden.
Kandidaat de huidige functie en niveau.

Arbeidsvoorwaarden

In feite 2 mogelijkheden, een redelijk jonge actieve kandidaat “eager” om aan z’n carrière te werken, mogelijkheden zjjn binnen Teva aanwezig.

Publicatiedatum

25.04.2022

Meer details
Match criteria
Branche
  • Farmacie & Cosmetica
  • Farmacie