Coaching

Misschien denkt u dat coaching en counseling alleen nodig is wanneer u niet lekker in uw vel zit. Of wanneer u in uw werk tegen barrières oploopt, die onneembaar lijken. Ja en nee. Dreigt u vast te lopen, dan kunnen coaching en/of counseling een oplossing bieden. Je kunt dergelijke situaties inderdaad maar beter voor zijn.


Het effect van coaching en counseling is echter veel breder. Je kunt er bepaalde tekortkomingen mee opvullen, waardoor de omgang met medewerkers soepeler verloopt. Misschien vindt iedereen u een geweldige inspirator, maar heeft u zelf toch het vermoeden dat uw inspanningen meer effect zouden moeten sorteren.


Tijdens een eerste gesprek inventariseren we de situatie en leggen we een doel vast. In een aantal intensieve sessies leggen we de oorzaken van belemmeringen of tekortkomingen bloot en gaan we hiermee aan de slag. Een proces van bewustwording, dat vaak al op korte termijn aanknopingspunten oplevert om orde op zaken te stellen. De sfeer tijdens deze sessies geeft meteen weer hoe Joy at work zich opstelt. We stimuleren het zelfoplossende vermogen van de medewerker. Bedenk dat je de organisatie en je collega's niet kunt veranderen, wel je eigen opstelling en handelswijze.
Vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Contact

Contactgegevens:

Tel: +31 (0)70-2050230
Mail: info@joyatwork.nl

Of ga naar de contactpagina en vul het formulier in, dan nemen wij zsm contact met u op.

Contact